Галина Герасимова за общото по пътя към Бога

Понеделник, 07 Януари 2013 14:46

Галина Герасимова е човекът, който се грижи за връзките с обществеността в общество „Бяло братство“. Тя се занимава с кинодокументалистика и астрология. С нея разговаряме за толерантността между религиите, която става все по-голяма тези дни. „Всичко води към едно. Бог е един за всички същества.“

Линк към предаването: НАТИСНЕТЕ ТУК

 

Учителят не е споменавал нищо за датата 21.12 2012, каза Галина Герасимова и обясни, че той просто е говорил за епохата на Водолея и всичо зависи от нас. Дънов е съветвал учениците си: Не вярвайте никога на предсказания, свързани с дати, защото ако един човек се обърне към Бога, нещата могат да се смекчат.

 

Споделяме мнението, че днес да се говори за духовност и за Бог вече не е толкова срамно. Акцент в разговора е концертът, посветен на 100-годишнината от излизането на книжката „Заветът на цветните лъчи от Петър Дънов“. Той се състоя в Зала 1 на НДК. Участваха солисти и Софийската филхармония. Беше изпълнена музика от Петър Дънов, Бах, Цезар Франк и Лео Делиб. Момичетата на Нешка Робева представиха фрагменти от  танца „Паневритмия“.

 

В предаването ще чуете документални записи от концерта.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.